Verzending

Rocann Amsterdam verzendt in heel Nederland. Wanneer je bestelling wordt verzonden, ontvang je een verzendbevesting per e-mail met een Track & Trace code. Met deze code kan je op elk gewenst moment kijken waar het pakket zich bevindt. Jouw bestelling wordt verstuurd via Post NL.

Verzendkosten

Bestellingen worden als brievenbuspakket of pakketpost verzonden. Onze verzendtarieven zijn in de volgende tabel te zien.

pakket Bedrag Verzendkosten
Brievenbuspakket € 0,00 t/m € 55,00 €3,95
Brievenbuspakket > € 55,00 GRATIS
Pakketpost € 0,00 t/m € 55,00 €6,95
Pakketpost > € 55,00 GRATIS

Als de bestelling meer dan € 55,- bedraagt, verschijnt “gratis verzenden = €0,-” bij het afrekenen. Heb je een bestelling boven de €55,-? Dan hoef je geen verzendkosten te betalen.

Levertijd

Wij hanteren momenteel een levertijden van 1 tot 2 werkdagen {van maandag – zaterdag} wanneer de bestelling op voorraad is. De totale levertijd zal dus maximaal 2 werkdagen bedragen, afhankelijk van postNL.
Op feestdagen heeft postNL andere levertijden. Bezoek de website van postNL voor meer info hierover.

Bezorging

De bezorger van PostNL biedt de bestelling aan op het afleveradres. Wanneer PostNL het pakket niet bij je kan afleveren, wordt het bij je buren aangeboden. Mocht het niet lukken bij de buren ontvang je hiervan een notificatie van PostNL. Je kunt vervolgens op de website van PostNL kiezen uit drie opties:

  1. Nieuwe bezorgtijd afspreken
  2. Bij je buren laten bezorgen
  3. Of bij een PostNL punt laten afleveren

Mocht je bij de tweede aanbieding het pakket niet kunnen ontvangen bij jou of bij je buren, dan kun je met het bericht van de bezorger het pakket ophalen bij een PostNL servicepunt, www.postnl.nl/locatiewijzer. Als je de zending op gaat halen, dien je je altijd te legitimeren. Je hebt drie weken de tijd om je zending op te halen. Daarna gaat de zending retour naar de afzender. PostNL bezorgt op maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 21.00 uur.Op zondag (en vaak ook maandag) worden er geen pakketten bezorgd.