Betaalmethodes

U kunt uw artikelen op hieronder aangegeven wijzen betalen.

iDEAL

Je hebt de mogelijkheid om via iDeal te betalen als je gebruikt maakt van online bankieren. Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent

iDEAL biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere online betaalmethoden:

  • iDEAL is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
  • Betalen met iDEAL kan meteen, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
  • U kunt iDEAL direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, bunq, ING, Knab, Rabobank, de Volksbank (SNS, ASN Bank en Regiobank), Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, de zogeheten Issuers.
  • iDEAL is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
  • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling is meteen zichtbaar in uw rekeningoverzicht.

Creditcard of betaalpas

Je kunt je betaalgegevens bij bestelling invullen en gebruikmaken van een geldige creditcard of betaalpas. Wij accepteren: Euro/Mastercard, Visa en American Express. Het betreffende bedrag wordt onmiddellijk gereserveerd op je creditcard/betaalpas en pas afgeschreven nadat de goederen zijn verzonden. Je kun bij jouw creditcardmaatschappij bezwaar maken bij misbruik van een creditcard door een onrechtmatige persoon. Het bedrag wordt terugbetaald.

Paypal: Met PayPal heb je alleen maar een e-mailadres en wachtwoord nodig om online te kunnen betalen. Voor extra flexibiliteit kunt u uw bankrekening of creditcard aan uw PayPal-rekening koppelen en deze via uw PayPal-rekening gebruiken. Selecteer PayPal bij het afrekenen en u wordt gevraagd in te loggen op uw rekening om de betaling te bevestigen.

Toekomstige Betaalmethode

  1. Factuur – Betaal binnen 14 dagen (betaling na ontvangst): De factuur vermeldt het te betalen bedrag (inclusief BTW en verzendkosten). Je krijgt de factuur per e-mail gestuurd. Je betaling dient binnen 14 dagen na de factuurdatum te zijn voldaan.
  2. Via Afterpay (betaling na ontvangst): Je kunt veilig achteraf betalen met Afterpay door middel van een acceptgiro (eenmalige machtiging).